Notícies

  Dimecres, 16 de maig de 2018

Les Borges prepara les piscines municipals per iniciar la temporada a mitjans de juny

Aquest any, les Borges s'ha tornat a adherir a la campanya per compartir forfet d'entrada a diverses piscines de la comarca

L'Ajuntament de les Borges està duent a terme els últims treballs de manteniment de les piscines municipals per poder obrir el recinte a mitjans de juny. Entre les obres de millora, s'ha realitzat l'habitual arranjament de la piscina amb la reposició de les rajoles malmeses, la reparació del sistema d'emmagatzematge i bombeig de l'aigua i l'aplicació d'un elèctrode.

Les obres s'han dut a terme per una empresa local, juntament amb la brigada municipal, i han comptat amb un pressupost aproximat de 12.000 euros. D'altra banda, demà dijous, 17 de maig, finalitza el termini de presentació de les propostes per gestionar i portar el bar de l'equipament.

Obertura i preus

Es preveu que les piscines municipals obrin a mitjans del mes de juny de 10 a 20 hores de forma ininterrompuda fins l'u de setembre. El preu de les entrades individuals variarà, com cada any, en funció de l'edat. Fins a 4 anys l'entrada serà gratuïta, de 5 a 10 anys tindrà un preu de 2 euros, d'11 fins a 17 anys costarà 3 euros, a partir de 18 anys, 4 euros, per les persones jubilades tindrà un preu de 2 euros, titulars del carnet jove 2,50 euros i els titulars amb carnet +25 tindran un preu de 3 euros.

Pel que fa a l'abonament infantil, de 5 fins a 10 anys, tindrà un cost de 12 euros; l'abonament junior, d'11 a 17 anys, 21 euros; l'abonament amb Carnet Jove 30 euros; l'abonament +25, 35 euros; l'abonament per als jubilats i pensionistes 21,00 euros i l'abonament adult, a partir de 18 anys, 42 euros.

Aquest any, les Borges Blanques s'ha tornat a adherir a la campanya per compartir el forfait d'entrada a diferents piscines municipals de la comarca anomenat  "Piscines Garrigues Estiu 2018", que inclou l'entrada a l'Albagés, l'Albi, Arbeca, Bellaguarda, Les Borges Blanques, Castelldans, Cervià de les Garrigues, El Cogul, L'Espluga Calba, Fulleda, La Granadella, Granyena de les Garrigues, Juncosa, Juneda, Els Omellons, La Pobla de Cérvoles, El Soleràs, Tarrés, Els Torms i Vinaixa.

Tasques de millora a les piscines municipals de les Borges (foto: Aj. Borges).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa