Notícies

  Dilluns, 11 de juny de 2018

Una aplicació de l'aulABP de l'INS Josep Vallverdú guanya en el premi mSchools en la seva categoria

Els alumnes han creat l'app Mapyou que permet localitzar la botiga més propera per comprar productes de qualitat de la comarca

Tal com vam informar des d'aquesta emissora, el passat dissabte, 9 de juny, el Mobile World Congress (MWC) de Barcelona va acollir la cerimònia de lliurament de premis del projecte mSchools, on dos projectes de l'aulABP de l'INS Josep Vallverdú de les Borges havien estat proposats com a finalistes en dues categories.

Després d'haver presentat els seus treballs, l'aplicació Mapyou va ser escollida guanyadora en la seva categoria, una app que permet geolocalitzar i arribar a la botiga més propera on poder comprar els productes de qualitat de les Garrigues, com ara els Vilars, La Lleteria i Priordei.

Segons un dels professors de l'aulABP, Francesc Solans, aquest guardó és gràcies al suport i la cooperació dels companys creadors de l'altra aplicació finalista, Pentajoin. Els alumnes han compartit moltes estones de treball i s'han ajudat a programar, comercialitzar i dissenyar.

La cerimònia, que enguany arribava a la cinquena edició, va acollir més de 4.000 alumnes i 60 projectes finalistes. L'institut de les Borges és la tercera vegada que aconsegueix guanyar un premi al projecte mSchools. El 2014 ho va fer amb Entiness Productions i al 2015 amb Empery. L'any passat no hi va poder participar perquè l'aplicació dissenyada, CATINDjove, estava creada per 19 alumnes i el premi només en permet cinc per equip.

En acabar l'acte de lliurament de premis, el Director General de GSMA, Mats Granryd, i el Director de GSMA, John Hoffman, van felicitar als alumnes i els van encoratjar ha aconseguit el quart premi en aquest concurs.

Els alumnes guanyadors i finalistes del premi mSchools (foto: INS Josep Vallverdú).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa