Notícies

  Divendres, 29 de juny de 2018

Ponent Coopera organitza una Install Party a Arbeca per promoure el consum responsable, demà dissabte

La Cooperativa MésOpcions informarà sobre cooperatives de diferents àmbits que aposten per un consum més responsable i transformador

Demà dissabte, 30 de juny, a les 19 hores, el Centre Cultural d'Arbeca acollirà una Install Party que promourà el pas al consum responsable. Així, la Cooperativa MésOpcions informarà sobre cooperatives de diferents àmbits i compartirà amb les persones assistents les seves experiències i els facilitarà eines i recursos per fer un consum més responsable i transformador.


A l'Install Party hi participaran iniciatives d'economia social i solidària de base cooperativa com Som Energia, Fiare, Arç Cooperativa, Som Connexió o Cel Obert. Durant la jornada, totes aquelles persones que vulguin fer el pas cap a un consum més responsable podran fer els tràmits de forma ràpida, fàcil i gratuïta i només hauran de dur la darrera factura de la llum, telefonia o d'assegurances.


La trobada té com a objectiu donar a conèixer a la ciutadania què és i en què consisteix el consum responsable i la seva importància en la nostra societat. I és que com a consumidors podem utilitzar els hàbits de compra i estalvi per a construir un nou model econòmic-social, més respectuós, coherent i ètic. La jornada acabarà amb la conferència 'El consum com a eina de transformació social' a càrrec de Jordi Morilllas, de la cooperativa MésOpcions i amb una degustació gratuïta de productes de proximitat.

La finalitat d'aquestes accions és promoure el cooperativisme i l'economia social i solidària al territori. Ponent Coopera, l'Ateneu Cooperatiu de les terres de Lleida, és una iniciativa promoguda pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, amb l'objectiu de donar a conèixer i impulsar l'economia social, el tercer sector i les cooperatives. Forma part de la xarxa d'ateneus cooperatius, format per 14 ateneus i més de 130 entitats públiques i privades amb gran experiència que, de manera coordinada, actuen per fomentar i enfortir l'economia social i cooperativa arreu del territori.

L'Install Party s'emmarcarà dins de la Jornada 'Consum Responsable', organitzada conjuntament des de Ponent Coopera i MésOpcions Consum Responsable, amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Arbeca i Esquerres d'Arbeca.

Assistents a una de les jornades de Ponent Coopera (foto: Ponent Coopera).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa