Notícies

  Dimecres, 6 de març de 2013

Les Borges farà un homenatge al DKV Borges Vall

Els actes se celebraran el proper dissabte, 9 de març

L’Ajuntament de les Borges organitza el proper dissabte 9 de març un festa d’homenatge al DKV Borges Vall, després que es proclamés el passat diumenge campió de la Copa del Rei. L’acte començarà a les 12.00 h. amb una recepció a l’Ajuntament i finalitzarà a les 13.00 h. amb una gran festa al Pavelló de l’Oli. A més, el club i l’Ajuntament estan treballant per tal que el mateix dia es pugui col·locar la primera pedra del futur Centre de Tecnificació del Tennis Taula de les Borges, amb l’assistència de diverses personalitats.

Així es va acordar ahir al matí en la reunió entre els representants del club, el president Enric Vall i el vicepresident Toni Boldú, i el regidor d’Esports de l’Ajuntament, Francesc Mir. Després de la recepció institucional els jugadors i membres del club aniran a beneir el trofeu a l’església de les Borges i seguidament, a les 13.00 hores, començarà la festa al Pavelló de l’Oli que inclourà els parlaments dels jugadors, tècnics, directius i representants institucionals. L’acte comptarà amb actuacions musicals i un aperitiu, i estarà obert a tota la ciutadania.

D’altra banda, l’Ajuntament i el club ultimen posicions per tal que el mateix dissabte pugui tenir lloc la col·locació de la primera pedra del Centre de Tecnificació del Tennis Taula de les Borges. L’obra compta amb un pressupost de 429.860,67 euros, que assumiran en la seva totalitat el Consell Català de l’Esport, la Diputació de Lleida i el Consejo Superior de Deportes. El projecte preveu disposar de 1.135 m² edificats, amb una pista esportiva de 758 m² on s’hi podran ubicar 12 taules reglamentàries de forma simultània i una grada amb capacitat per a 55 persones.

Una projecció del futur centre de tecnificació

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa