Notícies

  Dilluns, 6 d'agost de 2018

'Ni un pas enrere!' del borgenc Hèctor Suñol, guardonat com a millor documental al festival internacional de cinema de Cerdanya

El festival s'ha celebrat del 28 de juliol al 5 d'agost al Museu Cerdà de Puigcerdà

El film 'Ni un pas enrere!' del borgenc Hèctor Suñol ha estat guardonat com a millor documental en la novena edició del festival internacional de cinema de Cerdanya, que s'ha celebrat del 28 de juliol al 5 d'agost al Museu Cerdà de Puigcerdà, a Girona.

El festival, amb una llarga trajectòria, ha comptat amb nombroses sessions de projecció i activitats paral·leles de promoció de la indústria audiovisual de la comarca i l'educació dels joves mitjançant el cinema.

Tal com vam informar des d'aquesta emissora, el film, que dura aproximadament una hora, és un retrat dels sis mesos posteriors a la celebració del referèndum de l'1 d'octubre, mitjançant un seguit de videoclips dels dies claus del procés i on la població de les Borges Blanques té un paper significatiu.

La banda sonora de la pel·lícula està feta pels grups A Sound of Thunder, Txarango, Ars Moris, Gerry Mulvenna, Josep Thió i el músic borgenc Jordi Nus.

El documental es va estrenar a les Borges el passat 4 de maig, i també ha estat seleccionat per participar en el Festival Film History que se celebrarà a Rijeka (Croàcia) del 5 al 9 de setembre, que comptarà amb la participació del director Hèctor Suñol.

Com ja hem informat des d'aquesta emissora, Suñol ha fet altres treballs audiovisuals relacionats amb el procés d'independència de Catalunya: 'Referèndum', que relata la jornada de l'1 d'octubre a les Borges, i el videoclip musical de la cançó 'The Reapers', la versió heavy de l'himne català fet pel conjunt nord-americà A Sound of Thunder, i que va ser premiat al certamen LA Music Video Awards.

Hector Suñol amb el guardó del festival internacional de cinema de Cerdanya (foto: Hector Suñol).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa