Notícies

  Dimecres, 6 de març de 2013

Literatura des d’una perspectiva femenina per commemorar el Dia Internacional de la Dona a les Garrigues

L’acte s’iniciarà amb la lectura d’un manifest a càrrec de l’Associació de dones la Rosada

Demà dijous, 7 de març a les 18.30 hores, i fruit de la col·laboració entre el Consell Comarcal de les Garrigues a través del Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD), la Biblioteca Marquès l’Olivart i l’Ajuntament de les Borges Blanques, tindrà lloc un acte per commemorar el Dia Internacional de la Dona, que se celebra a tot el món el dia 8 de març. Mercè Segarra, directora de la Biblioteca Màrquès d’Olivart que acollirà aquest acte, serà l’encarregada de donar la benvinguda i donarà pas a la representant de l’Associació de dones la Rosada que llegirà el manifest.

Tot seguit, tindrà lloc una taula rodona titulada "Dones i literatura a les Borges" a càrrec de set dones de les Borges Blanques o vinculades al municipi que faran una aproximació a la literatura des d’una perspectiva femenina. L’acte es clausurarà amb la lectura d’un poema.

La Mercè Segarra i la tècnica del SIAD, Cristina Guiu, han passat pels estudis de Ràdio les Borges per explicar en què consistirà aquest acte. Pots recuperar el podcast de l'entrevista.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa