Notícies

  Divendres, 8 de març de 2013

Reñé rep els membres del Club Tennis Taula Borges

Els recent campions de la Copa del Rei han presentat el trofeu a la Diputació de Lleida

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha rebut avui als membres del CTT Borges, recentment proclamats campions de la Copa del Rei. A l’acte hi han assistit el president de l’entitat, Enric Vall, els membres de la direcció del club, l’alcalde de les Borges, Enric Mir, i els components de l’equip, que han presentat el trofeu.

En el seu parlament, Reñé ha felicitat l’equip tècnic i els jugadors i ha manifestat la gran satisfacció que suposa per l’esport lleidatà veure com s’assoleixen reptes importants. Reñé també els ha encoratjat a continuar treballant per aconseguir nous èxits esportius. El president ha saludat tota la comitiva borgenca i ha obsequiat el club amb una placa en reconeixement del títol.

La recepció, que ha tingut lloc a la Sala Viladrich, també ha servit per presentar la festa d’homenatge que ha preparat el consistori de les Borges a l’entitat i que se celebrarà demà, dissabte 9 de març, a partir de les 12.00 hores. L’ajuntament acollirà una recepció que comptarà amb el president de la federació lleidatana de la Federació Catalana de Tennis Taula, Jordi Fontanet, el delegat territorial d’Esports de la Generalitat, Joaquim Perisé, el president del club borgenc, Enric Vall, la directiva i els components de l’equip. També hi assistiran l’alcalde de les Borges, Enric Mir, i l’equip de govern, així com la resta dels grups polítics que formen part del consistori. Tot seguit els membres del club aniran a beneir el trofeu a l’església de les Borges i a les 13.00 hores començarà una festa al Pavelló de l’Oli amb els parlaments dels jugadors, tècnics, directius i representants institucionals.

A més, el pavelló exposarà la primera pedra del futur Centre de Tecnificació de Tennis Taula, les obres del qual començaran en breu. La festa, oberta a tota la ciutadania, finalitzarà amb actuacions musicals i un aperitiu.

Acte institucional a la Diputació (foto: Ajuntament de les Borges)

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa