Notícies

  Dilluns, 11 de març de 2013

Comença la tala d'arbres al lloc on s'ha de construir la nova piscina de les Borges

L'equipament ha d'estar llest el proper mes de juny

Aquest dilluns ha començat la tala dels arbres que hi ha a l'espai on s'ha de construir la nova piscina descoberta de les Borges, a l'avinguda Francesc Macià. El nou equipament, que té un cost de 244.405 euros, "ha d'estar llest per a la propera temporada de bany que comença el mes de juny", segons l'alcalde de les Borges, Enric Mir.

Els treballs de construcció d'aquesta nova piscina s'han adjudicat a l'empresa Construïm-10 SL de Bellpuig, que també és l'encarregada de talar els arbres que actualment ocupen l'emplaçament de la futura instal·lació. La no conservació d'aquests arbres ha provocat les queixes de diversos veïns i del Partit Popular de les Garrigues que, segons informa SomGarrigues, "no s'oposen a la contrucció de la piscina, sinó a la tala d'aquests pins saludables". Per la seva banda, Mir explica "que s'han mirat alternatives però l'única solució per a la seguretat dels veïns i per a ubicar la nova piscina era talar aquests pins". Segons el mateix Mir, a més, "enguany es plantaran nous arbres que substituiran els que ara hi ha, però aquest era un espai mort".

Recordem que la construcció de la nova piscina d'estiu de les Borges respon, segons l'Ajuntament, a un "augment dels usuaris que es queden a les piscines municipals, fet que en els darrers anys ha augmentat a causa de la crisi econòmica, que fa que menys gent se'n vagi de vacances". La nova piscina, que disposarà d'espai per als infants i els seus pares i també per als joves, té la capacitat de la meitat de la piscina actual, i "comportarà una millora en la la seguretat dels usuaris de les piscines municipals".

Els operaris de l'empresa tallant els arbres
Un altre moment dels treballs, amb algun dels pins ja tallat

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa