Notícies

  Divendres, 15 de febrer de 2019

Fan un concurs públic per adjudicar el servei de bar de la festa de Carnestoltes de les Borges

Hi poden optar entitats i associacions se se ànim de lucre de la població, que poden presentar la documentació corresponent fins el 22 de febrer

L'Ajuntament de les Borges Blanques ha tret a concurs públic la gestió i explotació del servei de bar durant la festa del Carnaval que tindrà lloc al Pavelló el 16 de març del 2019. Poden participar al procés de licitació les entitats i associacions sense ànim de lucre de la població.

Aquest servei consistirà en la instal·lació i posada en funcionament del bar durant la tarda-nit de la festa. Per tal d'adjudicar la concessió s'avaluarà, entre altres, la possibilitat de preparar i repartir entrepans de llonganissa als assistents a la festa i la realització de millores i / o serveis addicionals per atreure públic a l'esdeveniment.

Per tal de realitzar el servei, s'estableix que el concessionari assigni  el personal suficient amb els torns que es marquin internament; no subministri begudes alcohòliques a menors d'acord amb la normativa vigent i mantingui les instal·lacions i els espais públics en bon estat de funcionament, neteja i higiene, fins que lliuri novament el servei a l'Ajuntament.

El plec de clàusules també inclou que l'entitat o associació adjudicatària es faci càrrec de les despeses que s'originin, incloses la neteja (de gots, papers, bosses, plàstics i similars), la recollida d'escombraries i altres despeses que tinguin lloc pel mal ús de les instal·lacions durant el termini establert.

A més, l'entitat o associació interessada haurà de subscriure una pòlissa de responsabilitat civil per un import assegurat d'un mínim de 300.000 euros.

La documentació per a prendre part al concurs es pot presentar a les oficines municipals fins a les 14 hores del dia 22 de febrer del 2019.

Un grup de persones disfressades en una edició anterior de Crnestoltes a les Borges (foto: arxiu).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa