Notícies

  Dijous, 14 de març de 2013

Joves aturats de les Garrigues visiten el CEI de les Borges

Amb l'objectiu d'adquirir recursos per accedir al món laboral

Una vintena de joves de la comarca que es troben en situació d’atur van visitar el passat dimecres, 13 de març, el Centre d’Empreses Innovadores de les Borges per conèixer els serveis que ofereix i les possibilitats que se’ls poden obrir en un futur. L'objectiu dels joves és adquirir recursos per trobar feina.

Aquesta és la primera de les visites organitzades des de la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, l’àrea encarregada de gestionar el CEI Borges, que periòdicament du a terme activitats per donar suport als emprenedors. En aquesta primera visita, els joves, d'entre 16 i 25 anys, han pogut conèixer aquest recurs de què disposa la comarca sota el programa “Joves per l'ocupació”, que du a terme el Consell Comarcal i està finançat pel fons europeu social, el departament d'Empresa i Ocupació i el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC). La idea és proporcionar-los informació i suport i que coneguin tot el que el CEI Borges pot fer per ells. Jordi Ribalta, regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, creu que “amb aquestes visites el CEI Borges dóna a conèixer les eines de què disposa a un sector de la població, els joves aturats, que tenen al seu abast el suport i l’empenta del Centre per accedir al mercat laboral”. Aquest programa, que alterna la formació amb les pràctiques en empreses, està destinat a joves amb poca experiència i estudis.

D’altra banda el CEI Borges organitzarà el proper 8 d’abril una jornada d’estudis de mercat dirigida als emprenedors que volen obrir un nou negoci, així com una jornada de portes obertes de cara al curs vinent per a altres tipus d'estudiants.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa