Notícies

  Divendres, 14 de juny de 2019

Demà dissabte, comença l'estiu a les Borges amb l'obertura de les piscines municipals

El diumenge, amb motiu del Dia Universal de la Sardana, l'Agrupació Sardanista de les Borges ha organitzat la primera de les tres ballades a la fresca del període estival

Demà dissabte, 15 de juny, les Borges Blanques obrirà les portes de les piscines municipals donant el tret de sortida a la temporada d'estiu, que s'allargarà fins al 30 d'agost. Les instal·lacions obriran de manera ininterrompuda de dilluns a diumenge, en horari de 10 a 20 hores. Els preus dels abonaments oscil·len des dels 12 euros per als infants de 5 a 10 anys, fins als 42 euros per als adults. Tothom que ho desitgi pot comprar el seu abonament a l'Ajuntament o a les mateixes piscines.

A més a més, l'Ajuntament de les Borges torna a adherir-se a la iniciativa del Consell Comarcal de les Garrigues de l'abonament forfait. Un acord gràcies al qual els banyistes podran accedir a qualsevol altra piscina dels municipis de la comarca de les Garrigues que estiguin adherits al conveni.

D'altra banda, aquest diumenge, 16 de juny, amb motiu del Dia Universal de la Sardana, a les 20 hores, l'Agrupació Sardanista de les Borges ha organitzat la primera de les tres ballades a la fresca del període estival. La jornada de diumenge comptarà amb la presència de la Cobla Vents de Riella d'Agramunt, que donarà el tret de sortida a les ballades de sardanes a la Placeta del Terrall. Les altres dues trobades estan previstes els pròxims 14 de juliol i 24 d'agost.

Les piscines municipals de les Borges durant l'estiu del 2018 (foto: Aj. Borges).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa