Notícies

  Dimarts, 10 de desembre de 2019

Aquesta tarda, Bellaguarda acull la jornada tècnica 'Impulsem un obrador compartit a les Garrigues Altes'

La jornada, que començarà a les 18 hores, té com a objectiu resoldre dubtes i facilitar eines per a saber com compartir un obrador a través d'un enfocament pràctic a partir del coneixement d'experiències

Aquesta tarda de dimarts, 10 de desembre, Bellaguarda acull una nova jornada tècnica amb el títol 'Impulsem un obrador compartit
a les Garrigues Altes', organitzada per l'Associació Leader de Ponent i l'Ajuntament de Bellaguarda amb la col·laboració de Garrigues Altes, Ponent Coopera i Ruralcat.

La jornada té com a objectiu resoldre dubtes i facilitar eines per a saber com compartir un obrador, amb un enfocament pràctic a partir del coneixement d'experiències de gestió d'obradors compartits.

La jornada, que començarà a les 18 hores, es farà a la Sala de l'Ajuntament de Bellaguarda, i el programa d'actes és el següent:

  • 18h: inscripcions i lliurament de la documentació.
  • 18.30h: presentació de la Jornada a càrrec del Sr. Jaume Masip, alcalde de Bellaguarda.
  • 18.45h: contextualització: un obrador compartit a les Garrigues Altes a càrrec de Sílvia Pallejà, AODL Bellaguarda-garrigues Altes.
  • 19h: com compartir un obrador a càrrec de Quim Pérez, Cooperativa Tres Cadires, obrador compartit de ponent.
  • 20h: Taula d'Experiències: Obrador Municipal de Tagamanent a càrrec d'Ignasi Martínez, Alcalde de Tagamanent, i des del punt de vista d'un productor a càrrec de Guilem Figueras, Els Corremarges.
  • 21h: Finalització de la jornada.

Si voleu consultar el cartell complet de la jornada, cliqueu a l'enllaç.

A la jornada hi participarà un integrant de la Cooperativa Tres Cadires d'Arbeca (foto: Cooperativa Tres Cadires).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa