Notícies

  Dilluns, 18 de març de 2013

Editen la Guia de Tursime de les Garrigues en castellà, anglès i francès

La publicació ja comptava amb la versió en català i se n'han editat 5.000 exemplars

En el marc de la 141a Fira de Sant Josep de Mollerussa, el dilluns, 18 de març, el president del Consell Comarcal de les Garrigues, Juli Muro, acompanyat de la tècnica de Turisme del Consell Comarcal, Ester Rué, han presentat la nova Guia de Turisme de les Garrigues “Arrelada a la terra, projectada al futur” editada en castellà, anglès i francès, que ja comptava amb una versió en català. En el mateix acte, han donat a conèixer, també, la reedició del material promocional actualitzat de la Ruta del Vi a les Garrigues i el desplegable Les Garrigues, Terra l’Oli.

La Guia de Turisme de les Garrigues està pensada per donar una visió general de la comarca, amb informació de les seves localitats, el patrimoni i els productes de la terra. Tant de la guia turística com del desplegable de la Ruta del Vi s’han editat 5.000 còpies i de la Ruta de l’Oli s’han editat 7.500 exemplars. Aquest material promocional es distribueix a les oficines de turisme de les Garrigues i de tot Catalunya, als ajuntaments, a les cooperatives d’oli, als restaurants i als allotjaments de la comarca, entre altres.

El desplegable Les Garrigues, Terra l’Oli inclou informació detallada de totes les visites que es poden fer a la comarca amb els horaris, telèfons i preus de les visites culturals, a més a més de informació de restaurants i allotjaments de les Garrigues i, per la seva banda, el material promocional de la Ruta del Vi inclou inormació dels sis cellers que hi ha a les Garrigues.

Un exemplar de cada publicació.
Muro i Rué presentant el material promocional.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa