Notícies

  Dijous, 21 de març de 2013

Els alumnes de l'Institut Josep Vallverdú participen a les Jornades Esportives

L'evolució de les antigues "24 hores d'esport"

L’Institut Josep Vallverdú de les Borges Blanques ha encetat avui de bon matí la 24a edició de les Jornades esportives de les Borges, que s’allargaran fins demà al migdia i inclouran un centenar de partits de bàsquet, vòlei, futbol sala i tennis taula. 460 alumnes d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius participen en aquests dos dies de competició, que té lloc a les pistes de l’institut, al Pavelló de l’Oli i al Pavelló Francesc Macià.

Aquestes jornades esportives són l'adaptació actual de les tradicionals 24 hores d'esport que se celebraven fa uns anys a les Borges i que incloïen competicions durant la nit -les actuals jornades només es disputen en horari diürn- però, tot i aquest canvi, es consideren el mateix esdeveniment i per això, amb l'actual edició, se n'han dut a terme ja vint-i-quatre. D'altra banda, l'objectiu d'aquestes competicions és instar als joves a practicar esport com a estil de vida saludable i, alhora, que aprenguin els valors del treball en equip.

La competició, que ha començat avui dijous, s'allargarà fins demà divendres al matí, quan es disputaran les finals. Pel que fa a l’entrega de trofeus als equips guanyadors, està previst que tingui lloc el proper dia de Sant Jordi durant la festa que ha preparat l’institut i que comptarà amb un esmorzar popular organitzat per l’AMPA.

Els joves participants a la pista de l'Institut Josep Vallverdú

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa