Notícies

  Dijous, 20 d'agost de 2020

La 2a edició de la Ponent Fest, la Fira d'Economia Social i Transformadora de Ponent, passa per les Garrigues el 10 de setembre

Se celebrarà els dijous 3, 10, 17 i 24 de setembre i 1 i 15 d'octubre a diferents pobles. A les Garrigues es farà a l'Espluga Calba

Els dijous 3, 10, 17 i 24 de setembre i 1 i 15 d'octubre, passant per sis comarques, se celebrarà la segona edició de la Ponent Fest, Fira d'Economia Social i Transformadora de Ponent, organitzada per Ponent Coopera. La iniciativa  suposa un espai de trobada per mostrar a la societat tots els productes i serveis necessaris per cobrir les necessitats de la vida quotidiana a través de l'Economia Social i Solidària: habitatge, alimentació, oci, educació, comunicació, tecnologia, serveis a persones i empreses, finances i assegurances ètiques, formació i educació i tecnologia, entre altres.

A causa de la situació provocada per la pandèmia de la covid-19, aquest any, en els diferents esdeveniments que inclou la fira, es prendran les mesures de seguretat de distància entre les persones, la utilització de mascareta i la higiene de mans.

Les sis cites que inclou el certamen passaran per Rocallaura (Urgell), l'Espluga Calba (les Garrigues), Cervera (la Segarra), el Poal (Pla d'Urgell), Almacelles (Segrià) i Bellcaire (Noguera).

Durant la Ponent Fest de les Garrigues se celebraran els següents actes: 

  • Presentació de Ponent Coopera, la Ponent FEST i dels valors de l'Economia Social i Solidària.
  • Presentació de Mengem Garrigues, Xarxa de Productores de les Garrigues. 
  • Maridatge amb els productes de la Cooperativa Tres Cadires i de la Lleteria Les Obagues-Talma.
  • Acció creativa amb Artiludic Coop.

Les inscripcions es poden fer a través d'aquest enllaç.

Imatge de la primera edició de la Ponent Fest, l'any passat.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa