Notícies

  Divendres, 22 de març de 2013

Èxit de participació en la commemoració del Dia Mundial de la Poesia a les Borges Blanques

També es va commemorar l'Any Espriu i es va recordar la figura de Joana Raspall

Més de 150 persones van assistir a l'activitat que va organitzar el 21 de març a la tarda la Biblioteca Marquès d'Olivart de les Borges Blanques amb el suport de l'Ajuntament. Hi van col·laborar l'Àrea d'Immigració del Consell Comarcal de les Garrigues; el SCC de les Garrigues; el Col·legi Mare de Déu de Montserrat; el Col·legi Joan XXIII; l'INS Josep Vallverdú; l'Escola de Música de les Borges, Juneda i Arbeca, i  els usuaris de la Biblioteca.

En la primera part de l'acte es va commemorar el Dia Mundial de la Poesia. Usuaris de la Biblioteca i antics alumnes dels cursos bàsics van llegir el poema "Només la veu", de Zoraida Burgos, en català, castellà, alemany, anglès, àrab, francès, italià, mandarí, noruec, portuguès, romanès i rus.

Durant la segona part, dedicada a celebrar l'Any Espriu, es van llegir i recitar diverses peces de l'autor per mostrar les tres facetes d'Espriu: poeta, narrador i dramaturg. Hi van participar alumnes de secundària dels dos centres de la població, membres del Grup de Teatre Nissaga i el poeta i professor Eduard Batlle.

Es va tancar la vetllada celebrant també el centenari de l'escriptora Joana Raspall amb la lectura d'alguns poemes seus a càrrec d'alumnes de primària dels dos col·legis. Van amenitzar tot l'acte alumnes de l'Escola de Música amb la interpretació de diverses peces musicals amb guitarra, flauta, violí i clarinet.

Els alumnes dels col·legis en la commemoració del Dia de la Poesia.
El grup nissaga teatre va participar recitant poesies.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa