Notícies

  Dilluns, 25 de març de 2013

La Floresta engega la seva XXIV Setmana Cultural

Els actes tindran lloc del 25 al 31 de març, a les 22 hores, al Local Social

El dilluns, 25 de març, comença un dels actes més coneguts i concorreguts que s'organitzen a la Floresta, la Setmana Cultural, que enguany arriba ja a la seva vint-i-quatrena edició i que han organitzat conjuntament l'Ajuntament de la Floresta, la Llar del Jubilat, els Amics del Castell i l'Associació de Dones Espígol de la població amb la col·laboració de l'Institut d'Estudis Ilerdencs (IEI). L'alcalde del municipi, Jaume Setó, serà l'encarregat d'inaugurar la Setmana Cultural, i la vicepresidenta de l'Institut d'Estudis Ilerdencs, Rosa Pujol, farà la presentació del cicle cultural florestí. Seguidament, s'iniciarà la sèrie d'activitats que es duran a terme fins el diumenge, 31 de març, amb la conferència “Catalunya, 1714-2014”, a càrrec del Sr. Josep Rull, secretari d’organització de CDC i diputat al Parlament de Catalunya. La inauguració i aquesta conferència tindran lloc el dilluns, 25 de març, a les 22 hores, al Local Social del poble (totes les activitats de la Setmana Cultural se celebraran a les 22 hores i al Local Social).

Dimarts es farà una xerrada a càrrec de Joan Antoni Melé, sotsdirector de Triodos Bank a l'Estat espanyol, amb el títol “Diners i consciència: cap a una renovació social”. Dimecres tindrà lloc un dels actes més destacats dels que s'han programat enguany: la conferència “Catalunya: Economia i política” a càrrec de la Sra. Muriel Casals, presidenta d‘Òmnium Cultural. Per dijous es canvia de tipus d'activitat i serà el torn de Trams, un conjunt musical de Valls que compta amb la veu de Bàrbara Flores, que oferirà un cafè-concert. El divendres es deixarà el Local Social per, també a les 22 hores, acompanyar una processó pels carrers de la Floresta, en motiu del Divendres Sant.

El dissabte, 30 de març, el president del Consell Comarcal, Juli Muro, serà l'encarregat de tancar aquesta edició de la Setmana Cultural de la Floresta, que inclourà, encara, el mateix dissabte, un espectacle de màgia i humor a càrrec d'Eugeni i, per últim, diumenge, es durà a terme un ball de fi de festa amb el Duet Rubens.

Un dels actes de la Setmana Cultural de l'any passat. (Foto: Diputació de Lleida)

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa