Notícies

  Dimarts, 2 d'abril de 2013

L'Ajuntament presenta el servei 'ClicPortal' a les entitats municipals

En una reunió que es farà el dijous, 4 d'abril, a les 21 hores, al Casal Marino

El dijous, 4 d'abril, a les 21 hores, i al Casal Marino, l'Ajuntament de les Borges presentarà 'ClicPortal' a totes les entitats municipals. Aquest servei consisteix en que cada associació disposi d'un espai a Internet per donar a conèixer les seves activitats i notícies, a la vegada que pretén potenciar la interrelació entre les diferents entitats. Segons la regidora Maria Fusté, "ClicPortal ofereix un espai a la xarxa, una pàgina web, que pot gestionar i configurar la mateixa entitat d'una manera senzilla i ràpida, sense que sigui necessari que les persones encarregades de mantenir la web de la seva associació tinguin cap mena de coneixement d'Internet".

Les entitats podran accedir al seu lloc web a través del portal de l'Ajuntament de les Borges Blanques, i des de La Borrassa, centre que depèn de l'Ajuntament i que gestiona tots els temes relacionats amb la informàtica, es formaran les persones designades per les diferents entitats encarregades de gestionar i mantenir l'espai que es cedeix. El servei és gratuït per a les entitats i també s'hi podran afegir les assoaciacions que ja disposin de la seva pàgina web.
 

De moment, i com a pas previ a la posada en marxa definitiva d'aquest servei, del qual se n'han fet ja les proves informàtiques, es farà l'esmentada reunió informativa per a les entitats per tal d'explicar el projecte més detalladament i veure'n les aplicacions pràctiques.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa