Notícies

  Dimarts, 22 de febrer de 2022

Torna la Marxa Heroica de Fulleda, el 6 de març

Els participants a la caminada podran escollir entre tres recorreguts temàtics de 10 i 20 quilòmetres

Fulleda està preparada per gaudir d'una nova Marxa Heroica, que enguany arriba a la cinquena edició, el diumenge, 6 de març. L'oleografia i l'entorn de la població és abrupta amb desnivells, pedres i molta vegetació autòctona, i això permet organitzar una marxa, que neix el 2017 a càrrec de l'Ajuntament del municipi i Boira Experience, que inclou diversos elements característics de les Garrigues. Els participants a la caminada podran escollir entres tres recorreguts temàtics diferents, que tindran 10 i 20 quilòmetres:

  • Itinerari curt - Temàtica 1: 'Memòria històrica, la Guerra Civil': és un recorregut de 10 quilòmetres que estarà ambientat amb la Guerra Civil amb búnquers i trinxeres, entre d'altres.
  • Itinerari curt - Temàtica 2: 'Bany de bosc': és un recorregut que també tindrà 10 quilòmetres i servirà perquè els caminants tinguin contacte amb la natura. 
  • Itinerari llarg - Temàtica 3: 'Heroica': és la caminada més llarga, de 20 quilòmetres, i inclourà els dos recorreguts curts anteriors. Primer es farà l'itinerari de la Guerra Civil i després es visitarà l'itinerari bany de bosc. 

Tots els caminadors que s'hi vulguin inscriure ho poden fer en aquest enllaç

 

 

 

L'última edició de la Marxa Heroica abans de començar la caminada (foto: Boira Experience).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa