Notícies

  Dimecres, 3 d'abril de 2013

Oriol Monzó, del DKV Borges Vall, es proclama campió de Catalunya absolut

Monzó va fer-se amb la victòria després de derrotar Joan Moregó, del CN Mataró Quadis, a la final

El palista del DKV Borges Vall Oriol Monzó es va proclamar, el passat diumenge, 30 d'abril, campió de la 54a edició del Campionat de Catalunya Absolut de Tennis de Taula, que es va disputar el cap de setmana passat a Calella, ciutat del Maresme que, per tercer any consecutiu, va reunir els millors palistes. En total hi van participar 18 equips (12 en categoria masculina i 6 en femenina) i una setantena de palistes es van enfrontar per assolir el títol més important del nostre país.

En nois, el també jugador del DKV Borges Vall, Marc Duran, tornava a ser el màxim favorit, en tant que va aconseguir el triomf absolut en les tres darreres edicions. Va ser, però, el seu company d'equip, Oriol Monzó, qui va fer-se amb la victòria després de derrotar Joan Moregó, del CN Mataró Quadis, a la final. Pere Navarro, amb llicència Independent, i Ferran Brugada, del CER L'Escala, van ser els semifinalistes del quadre masculí.

En el doble masculí, els campions van ser Ferran Brugada i Ramon Mampel. Els dos palistes del CER L'Escala van vèncer Oriol Monzó (DKV Borges Vall) i Pere Navarro (Independent) per 3-2. Van completar el podi la parella formada per Marc Clotet (CER L'Escala) i Marc Caymel (Independent), i Xavier Peral i Joan Moregó (CN Mataró Quadis).

D'altra banda, el DKV Borges Vall i el General d'Olis es van classificar tercers del quadre masculí per equips. El campió va ser el CN Mataró Quadis, que va guanyar el CER L'Escala en una ajustada i emocionant final (3-2) i el Borges General d'Olis (3-0), a semifinals.  El DKV Borges Vall, vigent campió de la prova i actual campió de la Copa del Rei, va haver de conformar-se en aquesta ocasió amb la tercera plaça del campionat (3-0).

Oriol Monzó aixeca el trofeu de vencedor.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa