Notícies

  Divendres, 25 de febrer de 2022

Es reforça la xarxa de mitjana tensió a municipis de les Garrigues i del Pla d'Urgell

Uns treballs de millora duts a terme a Miralcamp beneficien els municipis d'Arbeca, les Borges Blanques, la Floresta, els Omellons, Puiggròs i Fulleda

Endesa ha finalitzat recentment uns importants treballs de reforç integral de la xarxa de mitjana tensió a les comarques de les Garrigues i el Pla d'Urgell. Les actuacions s'han executat físicament dins el nucli urbà de Miralcamp (Pla d'Urgell) però beneficien un total de nou municipis repartits entre ambdues comarques. La companyia ha dedicat 140.000 euros a aquesta actuació, que ha consistit en el soterrament de part d'una línia de mitjana tensió, la interconnexió de dos centres de transformació i la reforma d'un d'ells.

Tot i que els treballs s'hagin dut a terme a Miralcamp, beneficien directament més de 3.500 clients repartits entre nou municipis de les Garrigues (Arbeca, les Borges Blanques, la Floresta, els Omellons, Puiggròs i Fulleda) i el Pla d'Urgell (Miralcamp, Fondarella i Mollerussa) donat que es tracta d'una línia de mitjana tensió. Aquests treballs suposen "un pas més per dotar la xarxa de la demarcació de Lleida dels darrers avenços tecnològics no només amb l'objectiu de millorar les infraestructures elèctriques, sinó donar una resposta adequada a les especificitats dels municipis i a les necessitats del seu mercat", segons Endesa.

Els treballs realitzats a Miralcamp (foto: Endesa).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa