Notícies

  Dijous, 4 d'abril de 2013

El CEI de les Borges impartirà un curset gratuït sobre com fer un estudi de mercat

És una activitat oberta al públic en general. Serà dilluns 8 d'abril a les 19.00 hores

"Com fer i enfocar un estudi de mercat". Aquest és el títol del curset gratuït que dilluns vinent s'impartirà al Centre d'Empreses Innovadores (CEI) de les Borges Blanques, obert al públic en general.

L'activitat tindrà dues hores de durada i pretén donar als assistents informacions avançades sobre com percebre, detectar i analitzar els mercats i els consumidors. Se'ls proposaran eines i models pràctics per gestionar les dades obtingudes per als seus negocis i quines mesures, estratègies i actuacions podem adoptar per anticipar-se als canvis dels mercats.

Segons Jordi Ribalta, regidor de Promoció Econòmica de l'Ajuntament, "amb aquesta nova activitat el CEI Borges fa un pas més en la seva tasca d'incentivar l'ocupació de comerços al Centre Històric, així com de nous projectes al viver d'empreses".

L'activitat, que compta amb el suport de l'Ajuntament de les Borges, la Diputació de Lleida, GlobaLleida i la xarxa territorial de Centres d'Empreses Innovadores de Lleida, començarà a les 19.00 hores i la durà a terme el director de SAGE Eurowin i professor associat de la UdL, Xavier Roca, que exposarà els elements clau per fer un estudi de mercat.

Les inscripcions es poden fer a través del correu web cei(ELIMINAR)@lesborgesblanques.cat i al telèfon 973 142805, a més del Facebook i el Twitter de la regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament.

Aquesta és la primera de les càpsules de formació que té previst organitzar el CEI Borges amb l'objectiu d'ajudar els emprenedors i empresaris del territori. Posteriorment en tindran lloc d'altres relacionades amb el finançament d'autònoms i PIMES, formes societàries, i amb la importància de la venda per internet, entre altres.

Un curs impartit al CEI amb anterioritat (foto: Ajuntament de les Borges)

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa