Notícies

  Divendres, 9 de setembre de 2022

El grup musical Selva Nua estrena 'No m'és', el single del seu primer disc

Sota el segell discogràfic 'Bankrobber', el presentaran en directe, la setmana vinent, al Festival de Música Viva de Vic

La banda lleidatana, Selva Nua ha estrenat 'No m'és', el single del seu primer disc que sortirà a la llum a la tardor. El disc 'Fums d'Algú' és un treball que trauran sota el segell discogràfic 'Bankrobber' i que presentaran en directe, la setmana vinent, al Festival de Música Viva de Vic. Tal com vam informar des d'aquesta emissora, la banda està formada per Joana Jové, de Vilanova del Segrià (Segrià), Gerard Català dels Omellons i l'Adrià Garcia de les Borges.

Selva Nua 

Tal com vam explicar des de Ràdio les Borges, Selva Nua es van endur durant fa gairebé dos anys el Premi #UnaEstrellaACasa, que Estrella Damm va organitzar per a posar-hi música durant el confinament a causa de la pandèmia. D'entre més de 700 propostes es van seleccionar 10 finalistes i, després d'una votació del públic i la valoració d'un jurat format per músics com la Suu, l'Adrià Salas (La Pegatina) o en Ramon Mirabet, van ser seleccionats com els guanyadors d'aquesta iniciativa. El seu video anomenat 'Nuvolosa' era una interpretació en línia (cadascú des de casa seva) de només dos minuts que es pot escoltar a les seves xarxes socials @selvanua. El guardó els va permetre gravar el seu primer disc professional (enregistrat entre Corbins i Tordera) a més d'un concert a l'Antiga Fàbrica d'Estrella Damm.

Segons expliquen, aquest primer àlbum, "té una sonoritat pop amb influències soul i picades d'ullet a la música lo-fi, lletres introspectives i evocadores, melodies singulars, diferents i sorprenents, sintetitzadors nostàlgics, guitarres mesurades, línies de baix emblemàtiques i bateries tenaces". 

La banda està formada per Joana Jové, Gerard Català i Adrià Garcia (foto: Selva Nua).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa