Notícies

  Dijous, 22 de setembre de 2022

La selecció catalana, amb la participació del borgenc David Gonzàlez, es proclama campiona d'Espanya de tennis taula en la categoria Veterans +40

Els equips catalans van arrasar al campionat i van pujar al podi de diferents categories

El poliesportiu Juan de la Cierva de Getafe ha acollit el Campionat d'Espanya de seleccions autonòmiques de veterans 2022, que s'ha celebrat del 16 al 18 de setembre, organitzat per la RFETM, en col·laboració amb l'Ajuntament de Getafe. Un total de 55 equips de tot el territori nacional, es van donar cita en aquesta cita anual del calendari oficial de la RFETM, on els equips procedents de Catalunya van arrasar als podis de les diferents categories.

A la categoria Veterans +40, l'equip de Catalunya, format per Francesc Fontanet, el borgenc David Gonzàlez i Ignasi Martínez, va proclamar-se campió superant el País Basc, d'Enrique Irineu i Javier García. Els bascos i catalans van millorar la seva participació del 2021, on van ser bronze. Un metall que, en aquesta edició, va recaure en mans dels equips Extremadura 'B' i les Canàries.

A la categoria femenina, Montserrat Weisz, Nuria Sapes i Maria Serres van donar el triomf a Catalunya, després de guanyar a la final l'equip de Castella i Lleó, format per Cristina Fernández i Susana Ablanedo, a la reedició de la final del curs passat. Galícia 'A' i Madrid 'B' van completar el podi.

Catalunya es va coronar com a principal protagonista a la categoria +50, on Maillo, Villoro i Querol van guanyar Madrid 'A' a la final. L'equip madrileny format per Belloso, López i Echanove van millorar el tercer lloc de l'any passat. Comunitat Valenciana D i Castella i Lleó van completar el podi d'aquesta categoria.

A la categoria +60, Catalunya, que la componien Jaume Jofre, Román Caudet i Juan Antonio Expósito va aconseguir el triomf, després de superar el segon classificat Castella-la Manxa, format per Antonio Sedano i Guillermo Díaz-Miguel, a la final. Madrid B i Astúries van completar el podi.

Catalunya també va aconseguir el títol a la categoria +65, on Josep Martínez, Joan Sues i Francesc Castells, van guanyar els valencians Antonio Jose Coll i Jose Rafael Ballester. Madrid i Andalusia van completar el podi d'aquesta categoria.

Finalment, a la categoria +70, Catalunya, format per Jaume Puig, Jordi Font i Joan Pareja, va completar el seu ple guanyant a la final Galícia 'A'. Madrid B i el País Basc van aconseguir el bronze d'aquesta categoria.

David Gonzàlez, en un dels partits del campionat (foto: FETM).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa