Notícies

  Dijous, 22 de setembre de 2022

Juneda crea el Centre de les Arts i la Memòria de Ponent al Complex Cultural

El centre, que s'inaugurarà demà amb les exposicions 'Miravisions 2022', neix amb la voluntat de "generar coneixements i experiències sobre el territori de Ponent per tal de reforçar la seva identitat i projectar-la arreu del país"

Demà divendres, a les 19 hores, l'Ajuntament de Juneda presentarà el CAMP (Centre de les Arts i la Memòria de Ponent), un nou projecte cultural i expositiu al Complex Cultural. La presentació es farà durant la inauguració de les exposicions 'Miravisions 2022', un "referent del fotoperiodisme a Catalunya".

Segons expliquen des de l'ens municipal, el CAMP neix amb la voluntat de "generar coneixements i experiències sobre el territori de Ponent per tal de reforçar la seva identitat i, alhora, projectar-la arreu del país".

Les exposicions, promogudes conjuntament amb la revista La Mira són: 'Testimoni d'un món el lluita', de Jordi Bartolí, 'Una vida aferrada la terra', de Jordi Borràs, i 'El 2021 en imatges', tots guardonats amb el premi 'Miravisions' de fotoperiodisme.

L'acte comptarà amb la presència de l'alcalde de Juneda, Antoni Villas, alcalde de Juneda, el director dels Serveis Territorials de Cultura de la Generalitat. Albert Turull, el director de La Mira, Francesc Canosa, i els fotoperiodistes, Jordi Borràs i Jordi Bartolí.

Demà es farà la inauguració del nou espai (foto: Aj. Juneda).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa