Notícies

  Dimarts, 9 d'abril de 2013

L'Ajuntament aprova la segona fase de les obres d'ampliació del cementiri municipal

Així s'ha aprovat aquest dimarts en Junta de Govern. El projecte té un preu de licitació de gairebé 53.000 euros i resta ara a exposició pública durant 30 dies

L'Ajuntament de les Borges ha aprovat avui en Junta de Govern la segona fase de les obres de remodelació i ampliació del cementiri municipal, una millora que suposarà la creació de 72 nous nínxols. La segona fase de l'obra també condicionarà la zona de pas i embellirà la zona enjardinada que limita amb aquesta nova construcció.

Segons regidor d'Urbanisme, Francesc Mir, la finalitat de l'ampliació "és donar resposta a les necessitats del cementiri, que actualment compta amb més de 1.500 nínxols, i poder atendre les demandes de la població".

El consistori ja va dur a terme una ampliació de l'equipament el passat estiu, durant la primera fase del projecte, cosa que va suposar la construcció de 80 nous nínxols, dels quals ara només en queden lliures 48. "Una vegada finalitzi aquesta segona part de les obres, el cementiri comptarà amb 152 nínxols més", destaca Mir.

El projecte consisteix en la construcció de 9 columnes de nínxols, per 4 plantes d'alçada, ubicades a la zona central del cementiri, just al costat dels 80 de la primera fase. Els nínxols, construïts amb les mides reglamentàries, es revestiran amb pedra de les Garrigues, concretament de Vinaixa.   

El projecte, que sortirà a un preu de licitació de 52.968,56 € amb IVA inclòs, restarà ara a exposició pública durant un termini de 30 dies, per tal que es pugin formular les al·legacions pertinents i les empreses presentin les ofertes. 

Els nous níxols es construiran al costat del bloc de 80 creat l'any passat

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa