Notícies

  Dijous, 16 de març de 2023

Set jugadors del CTT Borges disputaran el Torneig Estatal

Són Neus Roma i Roc Gibert en categoria aleví, Laia Casanovas, Ruixiang Tang i Marc Amill en la prova infantil, Cesc Carrera en juvenil i Isaac Chavarria disputarà l'Open Peu per a persones amb discapacitat física

En els pròxims dies, Jaén (Andalusia) es convertirà en la capital del tenis de taula espanyol, ja que acollirà quatre de les grans cites d'aquest esport: el Torneig Estatal, el Campionat d'Espanya Absolut i les Copes del Rei i de la Reina.

El CTT Borges tindrà representació en tres d'aquests esdeveniments, començant pel Torneig Estatal, que se celebrarà durant dos caps de setmana de març, del 17 al 19 i del 24 al 26. Aquesta prova reuneix els 48 palistes de les categories que han aconseguit la classificació, després del Torneig Classificatori, en les diferents comunitats autònomes.

Durant el primer cap de setmana competiran: Neus Roma i Roc Gibert en categoria aleví; Laia Casanovas, Ruixiang Tang i Marc Amill en la prova infantil i Cesc Carrera en juvenil. I en el segon cap de setmana Isaac Chavarria disputarà l'Open Peu per a persones amb discapacitat física.

D'altra banda, Roger Quesada, qui també havia obtingut la classificació per l'Estatal, no podrà disputar-lo, ja que aquesta setmana està participant en l'EuroTalents Development Camp U13 a Romania. El Roger ha estat un dels dotze seleccionats per la Federació Europea per participar en aquest programa d'entrenaments per a joves talents, el qual consta de tres convocatòries durant el 2023.

Laia Casanova disputarà en la prova infantil (foto: CTT Borges).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa