Notícies

  Dilluns, 14 de gener de 2013

Les Borges entrega el premi “Cultura de l’Oli” a Xavier Trias

Presenten el certamen a Barcelona, repartint pa amb oli i xocolata al Mercat de la Boqueria, amb la presència de Ferran Adrià

La 50a Fira de l’Oli Qualitat Verge Extra i les Garrigues es va presentar el passat dissabte a Barcelona, amb dues activitats que van generat una gran repercussió. Al matí es va dur a terme un acte de promoció al Mercat de la Boqueria, repartint pa amb oli i xocolata, amb informació de les activitats firals i de les qualitats de l’oli de la DOP les Garrigues a tots els assistents, on es va comptar amb la presència dels prestigiosos cuiners catalans Ferran Adrià i Carles Gaig. Per la tarda, es va entregar el premi “Cultura de l’Oli” a l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, en una recepció a l’Ajuntament de la capital de Catalunya.

L’alcalde de les Borges Blanques, Enric Mir, ha exposat que el Patronat Fira de les Garrigues ha decidit entregar el premi a Trias, “com a president de Fira de Barcelona, per promoure l’alimentació saludable i la pràctica d’exercici físic entre els infants, en el Festival de la Infància d’aquest darrer període nadalenc”. L’alcalde de Barcelona va recalcar la il·lusió que li feia rebre aquest premi, ja que “com a metge pediatra, sempre he lluitat per educar els infants en aquests valors que avui ens reconeixeu”, va dir.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa