Notícies

  Dimarts, 23 de maig de 2023

Quatre projectes emprenedors de les comarques de Ponent reben una aportació per impulsar els seus negocis

Entre els premiats del programa, impulsat per l'Associació Leader de Ponent i Caixabank, s'inclou Agalla Natural d'Arbeca, que ha rebut mil euros per "impulsar el negoci al territori i formació i assessorament expert"

L'Associació Leader de Ponent i Caixabank han premiat a quatre projectes emprenedors de les comarques de Ponent, que han rebut una aportació de mil euros per "impulsar els seus negocis al territori i també formació i assessorament expert". A més, els quatre projectes s'incorporaran, durant sis mesos, a la Incubadora Rural, un programa de formació i acompanyament impulsat per Caixabank amb col·laboració de Rural Talent.

Els projectes La Tàpia, Agalla Natural d'Arbeca, Cal Kika d'Aitona (el Segrià) i Territori de Vincles de la Vall del Corb, són els premiats del Programa d'Emprenedoria Rural a Ponent. Com a complement, tres dels projectes seleccionats també han rebut assessorament expert amb diferents sessions de posicionament i estratègia amb la finalitat d'elaborar un pla d'acció en màrqueting i comunicació. 

El programa s'ha impulsat després de la signatura d'un conveni entre les dues entitats per tal de fomentar l'emprenedoria rural, en el marc del projecte 'Terra d'Oportunitats' d'Acció Social de CaixaBank.

L'entrega de diplomes es va fer ahir a l'Espai Cultural del Sindicat de la Floresta, on també es va fer una sessió enfocada a petites i microempreses sobre la protecció i potenciació de la seva identitat digital, a càrrec d'Erik Garcia de l'empresa plaurgellenca Nubulus Web Service. 

Els premis es van donar ahir a la Floresta (foto: Associació Leader de Ponent).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa