Notícies

  Dijous, 11 d'abril de 2013

Diverses iniciatives de formació laboral per als joves de les Borges

El cicle "Primavera del Treball" pretén potenciar de forma dinàmica i participativa els aspectes bàsics en la cerca de feina

Un total de 21 persones s'han inscrit al curs d'operador de carretons que organitza aquest dissabte l'Oficina Jove de les Borges i que permetrà obtenir el certificat per manejar qualsevol tipus de carretó elevador.

El curs, finançat pel Consell Comarcal, compta amb una part teòrica de 10 hores i una de pràctica de 5, i s'impartirà els dies 13, 20 i 27 d'abril, de 09.00h a 14.00h.

A més, l'Oficina Jove ha encetat aquest matí el cicle "Primavera del treball", amb el que pretén potenciar d'una forma dinàmica i participativa els aspectes bàsics en la cerca de feina. La iniciativa compta amb una trentena de participants d'entre 18 i 45 anys, amb perfils laborals similars. La majoria d'ells tenen un títol de Formació Professional i estan a l'atur. D'altres volen reorientar la seva carrera professional cap a sectors emergents.

D'altra banda la seu del Consell Comarcal acollirà demà a partir de les 19.00 hores la xerrada "Eficiència a la festa: propostes de millora en l'organització i la seguretat d'esdeveniments", que organitza l'Oficina Jove. L'activitat, de dues hores de durada, està dedicada a entitats juvenils, alcaldes i regidors de festes, i tècnics de cultura, i compta ja amb 35 inscrits.

La xerrada pretén exposar la normativa en matèria d'espectacles, ajudar i orientar perquè les contractacions de proveïdors i serveis compleixin les garanties legals i professionals i presentar les noves eines i aplicacions que poden ser d'utilitat a l'hora d'organitzar esdeveniments a nivell local.

Un moment de l'inici del cicle "Primavera del treball" (foto: Ajuntament de les Borges)

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa