Notícies

  Dimarts, 11 de juny de 2024

19 municipis de la comarca s'adhereixen a la campanya per compartir el forfait d'entrada a diferents piscines municipals

El forfet, iniciativa del Consell Comarcal de les Garrigues a través de l'Oficina Jove, serà vàlid de l'1 de juliol al 31 agost

Un estiu més, el Consell Comarcal de les Garrigues, a través de l'Oficina Jove, ha tornat a posar en marxa el forfait per a les piscines, que estarà disponible de l'1 de juliol al 31 d'agost, i que permet compartir el forfet d'entrada a diferents piscines municipals de la comarca a través de la 'Campanya piscines Garrigues'. 

Enguany, s'hi han adherit 19 municipis: l'Albagés, l'Albi, Arbeca, Bellaguarda, les Borges Blanques, Castelldans, Cervià de les Garrigues, l'Espluga Calba, Fulleda, la Granadella, Granyena de les Garrigues, Juncosa, Juneda, els Omellons, la Pobla de Cérvoles, Puiggròs, el Soleràs, Tarrés i els Torms.

L'objectiu d'aquest forfait és fomentar la cohesió i els intercanvis entre els ciutadans de les Garrigues i, especialment, els més joves. Al mateix temps, amb aquesta iniciativa es vol potenciar l'ús de les piscines i incrementar així el nombre d'abonaments de tota la temporada.

Per poder accedir a les piscines d'altres municipis adherits, els usuaris només hauran de ser titulars d'un abonament individual o familiar de les poblacions pertanyents a la campanya i hauran de mostrar el DNI o identificació d'empadronament. 

A més, Llardecans i Almatret (Segrià) també s'hi han sumat per a joves de 12 a 18 anys d'afluència de l'Institut l'Olivera de la Granadella.

 

 

 

 

 

 

 

Fulleda és un dels municipis adherits a la campanya.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa