Notícies

  Dimarts, 11 de juny de 2024

El 6 de juliol, nova trobada de 'Les Garrigues en femení' a Vinaixa

Amb el lema 'Amb D de Dona', s'han preparat diverses activitats com una visita guiada pel municipi, vermut, una obra de teatre, un curtmetratge, una exposició, dinar popular i ball de tarda

El dissabte, 6 de juliol, arriba la setzena trobada 'Les Garrigues en femení', que enguany es farà a Vinaixa amb el lema 'Amb D de Dona', organitzada per la Federació d'associacions de dones de les Garrigues amb la col·laboració amb l'Associació de dones La Ruella, l'Ajuntament de Vinaixa, el Consell Comarcal de les Garrigues, el Departament d'Igualtat i Feminismes, i la Diputació de Lleida.

Els actes començaran, a les 10 hores, amb un esmorzar de benvinguda a la Plaça dels Vents. Seguidament, a les 10.30 hores, es farà l'acte institucional d'inauguració al Casal Vinaixenc i l'obra de teatre 'Anvant amb v de...', a càrrec del Rellotge de sorra garriguenc. 

A les 11.45 hores, s'ha preparat el recorregut guiat pel municipi, que començarà a la Plaça de Font on, a l'acabar, es farà un vermut. Seguidament, es farà el dinar. A la tarda, a les 16 hores, es farà la projecció del curtmetratge 'Vueltas' de Jordina Sarlé i, a continuació, ball de tarda. 

Durant tota la jornada també es podrà visitar l'exposició 'Garrigues-esport-dones' del SIAD del Consell Comarcal de les Garrigues, al Centre Cívic. 

Podeu consultar el cartell complet de la trobada, en aquest enllaç. Les inscripcions es poden fer a l'Associació de Dones de cada municipi, fins al 26 de juny. Per a més informació, envieu un correu electrònic a fdonesgarrigues@hotmail.com.  

La trobada, que té l'objectiu de sensibilitzar sobre el consum responsable i sostenible, i el reciclatge, està oberta a dones i homes.

Tal com vam explicar des d'aquesta emissora, l'edició de l'any passat es va fer a Cervià amb el lema 'Jo m'apunto per unes Garrigues netes i sostenibles'. 

Una de les trobades anteriors (foto: Dones Garrigues).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa