Notícies

  Dilluns, 22 d'abril de 2013

Les Borges escalfa motors de cara a la Diada de Sant Jordi

Els actes organitzats en motiu de Sant Jordi començaran dilluns al vespre i continuaran al llarg del dimarts, 23 d'abril

Diversos són els esdeveniments que tindran lloc a les Borges de cara a la Diada de Sant Jordi.

La tarda de dilluns tindrà lloc el primer dels actes organitzats en motiu del patró de Catalunya a les Borges. A partir de les 20.00 hores la biblioteca Marquès d'Olivart acollirà una revetlla especial amb les editorials Fonoll i Pagès, que presentaran les seves novetats.

L'acte també comptarà amb la visita de l'escriptor Francesc Pané, que donarà a conèixer el seu darrer llibre, "Emocions contra la mandra", amb el suport de l'Ajuntament de les Borges i en col·laboració del Consorci per a la Normalització Lingüística i el SIAD del Consell Comarcal.

Aquesta festa tan tradicional i popular de Catalunya continuarà el dimarts 23 d'abril a partir de dos quarts de sis de la tarda. Serà a la plaça porxada, on tindrà lloc l'espectacle infantil "La Llegenda de Sant Jordi", explicada pels Germans Cascalloni de La Cremallera Teatre. L'acte inclourà un berenar per a tothom.

Les activitats literàries finalitzaran a les 19.00 hores al Centre Cívic, on l'autor garriguenc Josep Vallverdú parlarà del seu darrer llibre "Però plou poc". La presentació anirà a càrrec de Carme Calderó i Josep Agustí, professors de l'Institut Josep Vallverdú. Finalment l'escriptor visitarà l'Espai Macià de les Borges.

D'altra banda, els més petits de les Borges també celebraran la Diada. Aquest dilluns, la Llar d'Infants Municipal Joan XXIII dóna el tret de sortida a la 9a Setmana Cultural pintant un mural de la llegenda de Sant Jordi i dimarts, els alumnes visitaran la parada de contes que tindrà muntada l'AMPA de la Llar a l'entrada del recinte escolar. Pel que fa als alumnes de l'escola Joan XXIII celebraran també dimarts la festa de la rosa i el llibre explicant contes i dibuixant un gran mural al gimnàs.

Per últim, el Casal de la Gent Gran celebrarà dimarts la festa de Sant Jordi a partir de les 17.00 hores amb l'actuació del grup d'escala en hi-fi i un recital poètic.

Festa de Sant Jordi a la Biblioteca, l'any passat (foto: Ajuntament de les Borges)

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa