Notícies

  Dimarts, 4 de novembre de 2014

Les Borges prepara activitats complementàries per fomentar la participació al 9N

Com ara actuacions de grups d'animació, musicals i de cultura popular

L'Ajuntament de les Borges Blanques té previst organitzar diverses activitats complementàries aquest proper diumenge al voltant de l'Institut Josep Vallverdú per animar i fomentar que la gent s'animi a prendre part en el procés de participació ciutadana sobre el futur polític de Catalunya. Entre d'altres, hi hauria actuacions de grups d'animació, musicals i de cultura popular. D'altra banda, els voluntaris garriguencs que actuaran durant la jornada com a Responsables de Procés i de local, a més dels Gestors de Mesa, van rebre ahir al Consell Comarcal de les Garrigues la formació per poder dur a terme correctament les seves funcions.

L'alcalde de les Borges, Enric Mir, ha declarat que "la unanimitat política que hi ha al consistori amb aquest procés ens ha motivat a fomentar l'assistència de la gent, per animar-los a votar i participar en una jornada històrica sobre el futur polític per Catalunya i la democràcia. Més democràcia i participació ciutadana és bo per a tothom, diguin el que diguin des de Madrid".

D'altra banda, l'alcalde s'ha mostrat satisfet de la campanya que s'està fent als carrers i ha posat com a exemple que "malgrat les diferències polítiques que existeixen a les Borges i les Garrigues entre Convergència i ERC, avui hem estat capaços de fer campanya al Mercat a favor del Sí/Sí el proper diumenge, els uns al costat dels altres".

Parades a favor del Sí-Sí de CDC i ERC al mercat setmanal d’avui a les Borges (foto: Aj. de les Borges).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa