Notícies

  Dimarts, 30 d'abril de 2013

Els empresaris de les Borges disposaran d'eines gratuïtes de formació en anglès i informàtica

Es tracta del Pla de Formació per a Comerciants i Autònoms, una iniciativa de la regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament

Una trentena de persones van participar el passat dilluns en la reunió organitzada per la regidoria de Promoció Econòmica per explicar el Pla de Formació per a Comerciants i Autònoms de les Borges.

La iniciativa, segons el consistori, "pretén que a través de la formació i dels recursos que l'Ajuntament proporcionarà gratuïtament, com l'accés a la plataforma CliCportal i l'anglès, les empreses puguin fer un pas més en el perfeccionament i aprofitament dels negocis". 

Les jornades de formació i aprenentatge arrencaran aquest mes de maig i es realitzaran al llarg de l'any i en grups reduïts per als que cal inscripció prèvia. A més, estan enfocades principalment a autònoms i empreses del municipi, però queden obertes a la resta d'emprenedors del territori.

Un dels aspectes en què aquest pla vol posar més èmfasi és en l'ensenyament de l'anglès. Pel que fa a aquest idioma, es començarà des de zero i s'incidirà sobretot en l'anglès comercial parlat.

Un altre dels recursos és la plataforma CliCportal, que garanteix la presència dels negocis a Internet. El projecte és un espai web gratuït on els negocis adherits podran promoure els seus productes i serveis i les seves ofertes. Les sessions de formació per aprendre a utilitzar aquest servei tindran lloc en grups reduïts de deu persones a La Borrassa.

D'altra banda, "la reunió va servir per informar als assistents de la importància que té per les Borges el fet de comptar amb l'Agrupació de Comerciants", segons expliquen fonts de l'Ajuntament.

La reunió d'empresaris es va dur a terme al Centre Cívic (foto: Ajuntament de les Borges)

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa