Notícies

  Dijous, 2 de maig de 2013

Arriba aquest cap de setmana el 29è Mercat de la Ganga

Amb 27 comerços participants, la novetat d'enguany són les tres sortides de cap de setmana que se sortejaran entre els clients

Aquest dissabte al matí, els carrers del Centre Històric de les Borges acolliran la XXIX edició del Mercat de la Ganga, organitzat per l'Agrupació de Comerciants de les Borges en col·laboració amb la regidoria de Promoció Econòmica.

La iniciativa compta enguany amb 27 comerços participants que oferiran els seus productes a preus més reduïts de l'habitual. La principal novetat és la possibilitat de guanyar tres sortides de cap de setmana omplint les butlletes que oferiran les parades associades. El nom dels guanyadors es donarà a conèixer el proper divendres 10 de maig a les 21.00 hores, quan tindrà lloc el sorteig dels premis a la Cambra de Comerç.

El regidor de Promoció Econòmica, Jordi Ribalta, creu que el Mercat "és una iniciativa necessària en temps de dificultats per tal de dinamitzar el consum a través d'ofertes que cridin l'atenció als clients".

En aquesta nova edició el mercat tindrà una quinzena de parades que sortiran al carrer i s'ubicaran al tram més comercial de les Borges: la plaça Constitució, el carrer el Carme, el carrer Nou i el carrer la Bassa, mentre que la resta d'establiments oferiran les seves ofertes a l'interior dels comerços.

Els productes que s'hi podran trobar aniran des del calçat, la roba, el parament per la llar i la bijuteria fins als complements i els electrodomèstics passant pel material de construcció i les joies, entre d'altres.

Escolta l'entrevista a la presidenta de l'Agrupació de Comerciants de les Borges, Montse Pijuan.

La presidenta i una membre de l'Agrupació de Comerciants (foto: Ajuntament de les Borges)

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa