Notícies

  Dilluns, 6 de maig de 2013

Les Borges celebra la 24a edició de la Festa de l'Esport

S'hi va fer un reconeixement als esportistes i als equips més destacats de l'any

El restaurant Masia Salat va acollir el passat dissabte la 24a edició de la Festa de l'Esport de les Borges, un esdeveniment que premia de manera anual la tasca dels esportistes i entitats locals més destacats. Els guardons, un reconeixement a la feina feta durant l'any 2012, van tenir com a protagonistes destacats els pilots Toni Ibánez i Ramon Sans, que van obtenir el premi al Millor Esportista després d'haver estat proclamats campions de Catalunya d'Autocros, i el DKV Borges Vall, que va obtenir el guardó al Millor Club per haver guanyat la darrera Copa del Rei de tennis de taula.

Els esportistes premiats, amb noms i cognoms

En aquesta edició rècord de la festa (amb l'assistència de 284 persones segons l'Ajuntament de les Borges) van ser premiats Jordi Satorra i Salvador Sementé, del Gimnàs Borges, que van rebre un trofeu per la seva activitat esportiva durant 25 anys, i Ramon Giné, Ramon Verdés, Ton Ollé i Adrià Setó, del Club Ciclista Ateneu Garriguenc, per haver completat durant 10 anys el Camí de Santiago.

Per la seva part, el Club Tennis Taula Borges va obtenir el trofeu en reconeixement a la seva important tasca durant la temporada 2012 i va veure com es premiava el treball constant de fins a 13 esportistes integrants del club. Els seus jugadors Vinyet Solans (campiona de Catalunya per equips en categoria benjamí femení), Jordi Latorre, Joan Llano i Albert Pastor (campions de Catalunya per equips sots-21), Oriol Mir (campió de l'Open Lleida Alcarràs) i David González (campió de l'Open de Lleida i del Top 12 de Lleida), també van ser guardonats. Altres integrants del club, com Oriol Monzó, Marc Duran i Josep Lluís Andrade (campions de Catalunya absoluts per equips), Eduard Viladegut (sotscampió de Catalunya per equips en categoria aleví i campió de l'Open de Lleida infantil), Oriol Purroy i Pau Palau (campions de l'Open de Lleida aleví i benjamí respectivament) i Francesc Solans, (tercer a l'Open de Lleida veterans), també van ser premiats. 

La gala també va reconèixer la tasca del Club Patí Borges premiant a Anna Gato i Carla Mas (primera i segona classificada en categoria B), Paula Roig (tercera en categoria E) i Timea Cervera (tercera classificada en categoria A). Per la seva part les membres del grup de Xous, terceres al campionat provincial, també van ser guardonades.

D'altra banda Raül Monné i Marc Andreu, del Futbol Club Borges, van recollir un trofeu en agraïment a la seva fidelitat al club, mentre que Ramon Espasa ho va fer pels seus serveis com a entrenador. També en futbol els membres de l'Escola Comarcal de Futbol les Garrigues van ser guardonats. L'equip Juvenil A, sotscampió del grup 10 de la 1a Divisió i semifinalista de la XXI Donosti Cup; l'Infantil A, que va aconseguir l'ascens a Preferent; el Benjamí A, que va col·leccionar fins a cinc títols (sotscampió de Lleida i de les Garrigues Cup entre altres), van ser els escollits. Per últim també es va voler reconèixer la tasca de Miquel A. Garcia "Miki", pels seus 10 anys com a coordinador de l'escola. Pel que fa al bàsquet, el CB Borges-Garrigues va rebre quatre guardons. Per l'equip sènior masculí, després d'aconseguir la consolidació a 3a Catalana; per l'infantil masculí, equip sotscampió de la Lliga; per al cadet femení, pel seu ascens de grup i l'últim dedicat a Miquel Canas, en reconeixement a la seva trajectòria com a president del club. Finalment, es va lliurar una placa commemorativa al Club Atlètic Borges, pels 10 anys de la Cursa de l'Oli, i a l'atleta Teresa Viles, pel seu esforç i constància.

La festa va comptar amb la participació de l'alcalde de les Borges Blanques, Enric Mir; Joaquim Perisé, màxim representant territorial de l'Esport a Lleida; la diputada al Parlament de Catalunya, Ramona Barrufet; el diputat provincial i alcalde de Juneda, Antoni Villas i el president del Consell Comarcal de les Garrigues i alcalde de Puiggròs, Juli Muro, així com representants de l'equip de govern (CiU i IBB) i també d'ERC i de la CUP.

Els guardonats i les autoritats durant la Festa de l'Esport (foto: Ajuntament de les Borges)

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa