Notícies

  Dimecres, 8 de maig de 2013

Els alumnes de primària i de les llars d'infants de les Borges visitaran la biblioteca de les Borges

A més, la Biblioteca Marquès d'Olivart posa en marxa un nou grup de lectura per a nouvinguts

Les visites escolars a la Biblioteca Marquès d'Olivart comencen avui dimecres, 8 de maig, i s'allargaran durant tot el mes fins a finals de juny. En concret aniran a la biblioteca tots els alumnes de primària i de les llars d'infants de les Borges Blanques, en total, 680 nens i nenes.

Els alumnes que encetaran aquestes visites seran els alumnes de les llars d'infants i els alumnes de parvulari, que ho faran avui dimecres, demà dijous i la propera setmana. Als primers se'ls ha preparat una selecció d'històries de la secció de bebeteca, adreçada a nenes i nens de 1 i 2 anys. Per als segons, des de la biblioteca els han preparat contes de temàtica diversa i també els ensenyaran a trobar els llibres per a la seva edat i les normes bàsiques de la biblioteca, tot passejant per la secció infantil.

La resta d'alumnes de primària passaran per l'equipament a partir del dijous 16 de maig i fins el divendres 7 de juny. Visitaran la biblioteca i també l'exposició "Abracadabra", que està exposada a la sala d'actes i consta de 7 plafons acompanyats de contes que tenen la màgia com a tema central. I a més a més de les visites, es presentarà a tots els alumnes dels cursos de tercer fins a sisè la 11a edició de la bibliocursa. Aquestes visites es duen a terme amb la col·laboració dels centres de primària de la població i amb el suport de l'Ajuntament de les Borges.

Un nou grup de lectura per a nouvinguts

D'altra banda, la Biblioteca Marquès d'Olivart ha creat un nou grup de lectura amb el nom de "Curs de lectura fàcil". El grup, que es va posar en marxa el passat 15 d'abril, està adreçat a nouvinguts i a persones que volen millorar el seu nivell bàsic de català. El curs va a càrrec del Consorci de Normalització Lingüística i durant les sessions d'aquest grup es comenten i llegeixen fragments d'El fantasma de Canterville, i es durà a terme tots els dilluns de les 4 a les 5 de la tarda fins a mitjans de juny.

La Biblioteca Marquès d'Olivart rebrà les visites dels escolars (foto: biblioteca)

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa