Opinió

  Enric Mir, alcalde de les Borges Blanques

Resposta a la CUP de les Borges sobre Cal Gineret

En primer lloc, voldria manifestar la meva sorpresa davant del que entenc que és una crítica desproporcionada i poc fonamentada, ja que aquesta enquesta és només un primer sondeig als veïns, que sorgeix del compromís de l'exregidor Francesc Macià amb la ciutadania, per començar a recollir idees.

A més, aquesta és la primera vegada que un govern municipal de les Borges consulta a la ciutadania sobre quins usos creu que ha de tenir un equipament cultural. A partir d'ara, aquesta serà una pràctica habitual i tot i que segur que ho podem fer millor, en aquest cas tampoc no era un referèndum definitiu sobre Cal Gineret.

Tenint en compte que Cal Gineret tot just ha finalitzat la primera fase de les obres de rehabilitació que està finançant la Diputació de Lleida, que han consistit en ubicar-hi una teulada i evitar que es continuïn produint les filtracions d'aigua que hi havia; i que tant bon punt la Diputació ens atorgui la subvenció compromesa per a seguir la rehabilitació, continuaran les obres, encara no podem determinar com quedarà definitivament l'espai.

Per tant, voldria demanar a la CUP una actitud més constructiva i menys destructiva, que aporti idees per a millorar les Borges, enlloc de crítiques a tot el que fem utilitzant la demagògia. El company regidor de la CUP, abans d'acusar, hauria de preguntar els motius i la finalitat de les nostres actuacions, que no tingui cap dubte que sempre intenten buscar el millor per a tots els borgencs.

La coberta de cal Gineret (foto: ABB).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa