Opinió

  Organització del Kalikenyo Rock de Juneda

Comunicat oficial Kalikenyo Rock XI

L'associació organitzadora del Kalikenyo Rock XI som els primers que lamentem i hem patit més l'anul·lació del concert.
El nostre col·lectiu (sense ànim de lucre) està format per nois i noies d'edats diverses que portem tot un any preparant el festival i vam decidir amb tota la il·lusió del món fer un festival de dos dies, amb zona d'acampada a un preu molt raonable.

Durant els preparatius, amb les entrades ja a la venda, vam afegir EUKZ sense augmentar el preu i vam anunciar que el recinte on es faria el concert no seria cobert. Aquest canvi es va produir al veure que ens passaríem de llarg l'aforament permès a l'espai on els darrers anys s'havien fet els concerts (a la Pista Parc Alegria). Finalment, doncs, es va decidir fer el festival al camp de futbol municipal. Per nosaltres això comportava molta més despesa (lloguer d'escenari, casetes, tanques, seguretat, etc.) i en cap moment es va modificar el preu de l'entrada. El divendres, 27 de maig, comença el festival, al camp de futbol, amb la zona d'acampada al costat, tot va perfecte, concert i ambient de bon rotllo fins al final.


El dissabte, 28 de maig, al matí s'obren les piscines de les 10:00h a les 17:00h per vosaltres a 3 euros l'entrada i es fa un dinar popular gratuït per més de 400 persones. La festa continua amb un concert també gratuït de tres grups al migdia. Després d'aquest concert, sobre les 17:00, ens cau a sobre la primera tempesta. Ens trinxa part de l'escenari i ens el mulla tot. Demanem paciència pel Facebook i al punt d'informació i parem la venda d'entrades dient que començarem amb retard eliminant dos dels grups inicials. Fent una gran feina d'equip i amb la col·laboració dels tècnics de so lluitant a contratemps aconseguim solucionar tots els problemes i a les 20:15 obrim portes amb Boikot.

Sobre les 21:00 descarrega la segona tronada de vent, pluja i pedra. La gent desallotja el recinte buscant aixopluc i com a mesura d'urgència, amb la col·laboració en tot moment de l'Ajuntament de Juneda, obrim les portes del poliesportiu per la gent que ho necessiti, per dormir o per no mullar-se. L'escenari queda de nou moll i mig desmuntat i els tècnics dels grups ens comuniquen que el concert no pot continuar. Fem el següent comunicat via facebook: "Degut a la tempesta es suspèn el festival. El poliesportiu del poble esta obert per als assistents que vulguin passar la nit. Ho lamentem perdoneu les molèsties. Gràcies ". Aquí és on comencen els nervis i el mal rotllo de tothom. Para de ploure sobre les 00:00h. Mentre va durar la pluja valorem la possibilitat de traslladar el concert a un altre recinte però per problemes legals i de logística era impossible. Finalment decidim reobrir el recinte a les 00:30h, pengem la següent informació al facebook: "OBRIM portes servirem begudes i mirarem de posar algo de música". La beguda de la barra és a meitat de preu i amb el grup de so petit del concert de migdia aconseguim ficar música per la gent, amb el DJ improvisat ja que, per motius mèdics DJ Lluís no va poder. Agafem un cotxe i anem bar per bar a recollir la gent perquè tornin. Salvem la nit no pas com volíem ni molt menys però realment convençuts d'haver fet tot el possible i donant la cara en tot moment.

Per tot això comprenem que estigueu dolguts en part. Al cap i a la fi nosaltres no ens dediquem professionalment a fer concerts, ho fem voluntàriament i sense cobrar i ho fem amb tot el bon rotllo i il·lusió del món i ens sap molt greu haver anul·lat un concert que hauria sigut la bomba però contra el mal temps i la pluja no hi podem lluitar. Durant el diumenge vam estar tot el dia al camp de futbol per informar a la gent i tornant diners de les monedes del festi adquirides. Us demanem comprensió i que ens disculpeu si creieu que en algun moment no vau estar prou informats.

I per acabar us demanem que guardeu les polseres i les pues ja que estem treballant per trobar una solució per compensar a tots els assistents. Us mantindrem informats.

Força Kalikenyo! Sempre endavant!

A causa de la tempesta, el concert es va haver de suspendre (foto: Kalikenyo).

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa