Opinió

  Equip de govern de l'Ajuntament de les Borges

El govern municipal de les Borges lamenta l’actitud i la mala praxi del regidor de la CUP

Aquest escrit d'opinió sorgeix arran d'un post publicat a les xarxes socials per Gerard Cabezuelo (cal buscar-lo al mur d'aquesta pàgina de Facebook en data 16 de juny a les 16:05 hores) i a la resposta que en va fer el regidor de la CUP de les Borges, Josep R. Farran:

La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de les Borges Blanques ha lamentat aquest matí l'actitud i les declaracions del regidor de la CUP al consistori, Josep Ramon Farran, després que s'hagi fet públic l'expedient de disciplina urbanística que se li ha obert, desprès que una inspecció rutinària dels serveis tècnics detectés que, tot i que  havia presentat un projecte i obtingut un permís d'obres per arranjar el patí i fer una millora energètica, en realitat estava guanyant volumetria, superfície construïda i afectant elements estructurals, el que suposaven uns canvis molt importants i que requerien un altre projecte i una nova llicència.

Així, els 8 regidors de l'equip de govern municipal de Convergència i Demòcrates han demanat al regidor cupaire que deixi al marge del debat els tècnics i treballadors municipals que es limiten a fer, i molt ben feta, la seva feina. Alhora, els responsables polítics borgencs han lamentat que Farran s'excusi en mitges veritats, mentides i insinuacions per justificar la seva mala praxi, en lloc de demanar disculpes a la ciutadania per no haver estat a l'alçada de la representativitat que ostenta ja que, com la resta de ciutadans, estava obligat a presentar el projecte i demanar la llicència d'acord a les obres que finalment es duen a terme. Convergents i Demòcrates han considerat que els regidors han de ser els primers en donar exemple, i més si tenim en compte les lliçons morals, les exigències de transparència i legalitat, i les crítiques infundades al bon funcionament dels serveis públics borgencs que acostuma a fer el representant de la CUP.

L'equip de govern ha aprofitat per contraposar la transparència i la honestedat amb la què actua l'Ajuntament de la capital de les Garrigues, amb la picaresca i la indisciplina urbanística que ha protagonitzat Farran. Finalment els membres de la Junta han volgut donar per tancada la polèmica, afirmant que allà cadascú amb la seva consciència i que ja veurem com ho interpreta la població, ja que per sort, en democràcia li correspon a la ciutadania valorar la tasca dels representants públics.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa