Opinió

  Família del David Serra Subirats

Agraïment de la família del David Serra Subirats pel suport rebut

La família Serra Subirats, de cal Miquel del Moix d'Arbeca, us volem agrair i donar les gràcies per tot el suport que aquests dies ens heu mostrat.

El 2 de maig, dia de l'enterrament del David, no ens va ser possible rebre les abraçades de molts de vosaltres. Us agraïm la vostra presència al tanatori i a l'església d'Arbeca i, de la mateixa manera, també us donem les gràcies als que no vàreu poder vindre. No dubteu que al David i a la família ens han arribat els vostres pensaments i sentiments. Us ho agraïm de tot cor.

Som coneixedors d'alguns dels moments que durant aquell fatídic cap de setmana i dies posteriors es van celebrar en el seu record en diferents indrets de la nostra comarca. El David, malauradament, no és l'únic jove de les Garrigues que ha mort en tristes circumstàncies; en el nostre record també hi ha tots i totes les joves que ens han anat deixant i ara ens cuiden, ajuden i guien a tots nosaltres des d'allà on siguin. Estem segurs que senten un gran orgull de com les seves famílies i amics heu après a viure després de la seva mort. Nosaltres seguirem el vostre exemple.

De vegades, a la vida, el que sembla un final és realment un nou començament. Així doncs, anem plegats a començar aquest nou camí amb el mateix somriure que ell sempre tenia en la seva bonica i enyorada cara.

David Serra Subirats.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa