Opinió

  Associació Contra el Càncer a Lleida

Els voluntaris, el motor de l'Associació Contra el Càncer a Lleida

El 5 de desembre, Dia Internacional del Voluntariat, és un dia per reconèixer i donar visibilitat a l'acció desinteressada que duen a terme moltes persones i entitats d'arreu del món.

A l'Associació Contra el Càncer a Lleida som més de 680 voluntaris i voluntàries a escala provincial que s'han compromès amb l'entitat per contribuir a la lluita contra el càncer per disminuir-ne l'impacte i millorar la qualitat de vida dels qui pateixen la malaltia i els seus familiars.

L'altruisme d'aquestes persones és imprescindible per arribar allà on, moltes vegades, els recursos públics no poden fer-ho.

Aquest any tornarem a celebrar la jornada formativa de Nadal després de dos anys sense poder dur-la a terme a causa de la Covid-19. Estem molt contents i amb més ganes, il·lusió i força que mai per poder tornar a celebrar un dia tan important com aquest amb tots vosaltres. Us volem donar les gràcies per seguir al peu del canó durant aquest temps de pandèmia i continuar fent activitats i col·laborant amb l'Associació contra el càncer a Lleida. Tot i les dificultats que hem anat trobant al llarg del camí, no heu abandonat.

Gràcies a vosaltres i al vostre suport és possible que es continuïn desenvolupant els diversos projectes de l'associació i es mantinguin els serveis que l'entitat ofereix als seus usuaris de forma gratuïta per totes les persones que passen per aquesta malaltia, siguin sòcies o no de la nostra entitat.

Solament ens queda per dir: Moltes gràcies a tot el voluntariat de l'entitat, de totes les comarques de Lleida per formar part de l'Associació Contra el Càncer, per la vostra tasca tan noble, oferint el vostre temps perquè nosaltres puguem continuar ajudant.

Gràcies per ajudar-nos a ajudar.

Alguns dels voluntaris de l'Associació Contra el Càncer a Lleida.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa