Les nostres notí­cies

  Dimecres, 17 d'abril de 2013

Ja tenim els guanyadors dels llapis de memòria!

Hem superat els 500 "m'agrada" a la pàgina de Facebook de Ràdio les Borges

Ja sabem qui són els guanyadors dels quatre llapis de memòria Kingston DataTraveler de 8 Gb que hem sortejat entre tots els que heu posat "m'agrada" a la pàgina de Facebook de Ràdio les Borges. Per fer el sorteig, hem utilitzat un petit programa informàtic que tria de forma aleatòria els guanyadors entre tots els nostres seguidors de Facebook.

Els guanyadors, com podeu veure al vídeo que us adjuntem, han estat l'Elisabeth Garcia, l'Oriol Satorra, l'Adrià Ribes i la Laura Maza. Enhorabona!

Ara, des de Ràdio les Borges ens posarem en contacte amb vosaltres per entregar-vos el llapis de memòria que us heu ben guanyat. Això sí, us demanem que aneu fent córrer la veu i que cada vegada hi hagi més amics vostres a les nostres xarxes socials (recordeu que, a més del Facebook, també disposem d'un compte de Twitter i d'una pàgina a Google+).

El passat 20 de febrer encetàvem aquesta campanya amb l'objectiu d'arribar als 500 "m'agrada": ara mateix som 511 al Facebook de l'emissora de ràdio de les Borges Blanques, fet que que ens fa estar molt contents i que us agraïm de valent. Esperem que la nostra família a les xarxes vagi creixent cada cop més i, per això, necessitem que t'hi afegeixis.

Moltes gràcies!

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa