Les nostres notí­cies

  Divendres, 18 d'octubre de 2013

Demà comença 'Play', la llista d'èxits de Ràdio les Borges

Presentat per Marina Sans, l'espai presentarà els èxits que més sonaran a l'emissora i les novetats musicals

El proper dissabte, 19 d'octubre, estrenarem la llista d'èxits de Ràdio les Borges. El nou programa es diu 'Play' i el dirigeix i presenta la Marina Sans. Cada dissabte, de les 12 a les 13 hores, a través del 107.1 FM o de www.radiolesborges.cat, podreu escoltar les deu cançons amb més repercussió a la nostra emissora, les novetats i les notícies de l'àmbit musical.

La llista d'èxits es confeccionarà a través de les preferències dels oients de Ràdio les Borges, que podreu votar durant tota la setmana la vostra cançó preferida a través de les xarxes socials o del telèfon de l'emissora, el 973 140342. En funció d'aquests vots, les cançons aniran pujant o baixant posicions a la llista, mentre que també hi haurà tres propostes de cançons susceptibles d'entrar a la llista d'èxits. Per tant, la participació és fonamental!

En aquesta entrevista pots saber més informació sobre 'Play' i, com hi avançava la Marina, et podem dir que el primer número u de la nova llista d'èxits serà una noia. Per a qui aposteu? Rihanna, Sara Pi, Kilye Minogue, Beth, Taylor Swift, o potser no en serà cap d'aquestes? Aviat sortirem de dubtes, estigueu a l'aguait!

Altres programes

Les properes setmanes s'afegiran altres nous espais a la graella de Ràdio les Borges. A més dels programes diaris 'Al dia', al matí, i 'Tot i més' a la tarda, presentats per Jordi Mir i Alba Falcó, respectivament, i que fa un any que estan en antena, i de 'Play', que començarà el 19 d'octubre, el Dani Falcó i l'Antonio Escudero estan enllestint 'Souvenir Nit', que s'emetrà els divendres, de les 23 a les 01 hores, on podrem escoltar la millor música trance i techno i les notícies i novetats d'aquest gènere.

A més, Jaume Escolà punxarà els divendres a la nit a Ràdio les Borges, a 'Electronic Radio DJ' i la Montse Moreno presentarà, els dilluns, 'El diari dels argonautes', un espai de literatura i relats fantàstics. Seguierm informant!

Marina Sans, presentadora de 'Play'.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa