Les nostres notí­cies

  Dimecres, 18 de febrer de 2015

Dilluns que ve comença 'Des de l'oest', el nou programa de les tardes de Ràdio les Borges

El podreu escoltar de dilluns a divendres, de 17 a 19:30 hores, al 107.1FM i a radiolesborges.cat

A Ràdio les Borges estem molt contents de poder-vos anunciar que ja tenim a punt el nou espai d'aquesta casa que us acompanyarà cada tarda. Es tracta de 'Des de l'oest', que començarà el dilluns que ve, i que podreu sintonitzar de dilluns a divendres, de les 17 a les 19:30 hores a través del 107.1 FM i de les emissions per Internet a radiolsborges.cat.

El programa està dirigit i presentat per la Meritxell Bayarri, la darrera incorporació a l'equip de locutors de l'emissora, que ha treballat de valent per tenir el programa a punt. 'Des de l'oest' és un magazín de tarda en què hi trobareu diverses col·laboracions de persones i entitats de la comarca, com, per exemple, de les associacions de dones, els nens dels diferents centres escolars, de l'Oficina Jove de les Garrigues, entre altres. També s'hi oferiran entrevistes i seccions divertides i curioses.

A més, hi trobareu també la informació local i comarcal o l'agenda d'actes perquè no us perdeu res del que passa a les Garrigues. Tot això és el que us espera a 'Des de l'oest', a més de moltes coses que anireu descobrint si ens sintonitzeu. Evidentment, durant el programa podràs escoltar les cançons que més t'agraden i dir-hi la teva a través de les xarxes socials Facebook i Twitter. Et deixaràs acompanyar cada tarda des de l'oest?

Meritxell Bayarri preparant una de les seccions del programa.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa