Les nostres notí­cies

  Dimecres, 21 de desembre de 2016

Aquest any, a Ràdio les Borges, felicitem el Nadal amb la col·laboració dels nens i nenes de 1r i 2n de Primària dels col·legis borgencs

Han participat a un concurs de dibuix per dissenyar la postal de l'emissora. Els guanyadors han estat Quim Canas i Txell Hervàs

Com cada any, des de Ràdio les Borges felicitem la gent del nostre equip, col·laboradors, comerços i empreses anunciants i entitats amb una postal desitjant-los bones festes nadalenques i un feliç any nou. Enguany, per primera vegada i per continuar treballant amb els centres educatius municipals, hem proposat als nenes i nenes de primer i segon de Primària del col·legi Joan XXIII i Mare de Déu de Montserrat que fessin un dibuix tot relacionant aquestes dates amb la ràdio.

Estem molt contents perquè hem rebut molts i molt bons dibuixos, i ens ha costat escollir els guanyadors, que finalment han estat el Quim Canas i Pané (alumne de 1r del col·legi Montserrat) i la Txell Hervàs i Mateus (alumna de 1r del col·legi Joan XXIII). Enhorabona! Amb aquests dos dibuixos hem imprès les postals que hem enviat i també seriviran per desitjar-vos a tots bones festes a través de la nostra pàgina web i de les xarxes socials.

La resta de propostes que hem rebut, que també ens han encantat, les podeu consultar en aquests àlbums que hem publicat a Facebook, perquè pugueu veure la traça dels nens i nenes de les Borges. Des d'aquí volem agrair-los a tots i cadascun d'ells la seva ajuda i també molt especialment als centres educatius per col·laborar amb nosaltres. I a tots vosaltres, desitjar-vos amb aquests dibuixos unes immillorables festes de Nadal i un pròsper 2017!

Postal amb el dibuix de Txell Hervàs.
Postal amb el dibuix de Quim Canas.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa