Les nostres notí­cies

  Dilluns, 6 de febrer de 2017

Ràdio les Borges participa enguany a les emissions del Dia Mundial de la Ràdio a Lleida

L'acte, que se celebrarà dilluns que ve, està organitzat pel Col·legi de Periodistes de Catalunya a Lleida i s'hi faran 12 hores de ràdio en directe

El Col·legi de Periodistes de Catalunya (CPC) a Lleida celebra per segon any consecutiu el Dia Mundial de la Ràdio a Lleida amb 12 hores de ràdio en directe. Tretze emissores de la demarcació, quatre més que l'any passat, emetran en directe part de la seva programació des d'una carpa habilitada com a estudi mòbil a la Plaça Sant Joan. Les estacions de ràdio que sonaran al llarg d'aquesta programació seran RNE, Catalunya Ràdio, Cadena COPE, Cadena SER, Onda Cero, UA1, Emun, Alpicat Ràdio, Ràdio Balaguer, Ràdio Rosselló, Ràdio les Borges, Ràdio Tàrrega i Ràdio Seu.

Des de les 8 del matí fins a les 20 hores del vespre, cada emissora disposarà d'una franja horària per emetre el seu directe o programa en diferit. L'escaleta de la jornada finalitzarà amb un concert del grup Kalikenyos, per acabar de la millor manera aquesta jornada festiva dedicada a la ràdio.

Durant la roda de premsa de presentació d'aquesta diada promoguda per l'UNESCO, el president del Col·legi de Periodistes a Lleida, Rafa Gimena, ha declarat que "aquesta jornada es fa al carrer per atansar el mitjà de la ràdio a la gent". D'altra banda, el director de Ràdio Nacional d'Espanya a Lleida i membre de la Junta CPC, Jesús Riverola, ha destacat que el Dia Mundial de la Ràdio a Lleida també comptarà amb la participació de les noves fornades de periodistes, ja que els alumnes de quart del Grau de Comunicació i Periodisme Audiovisuals de la Universitat de Lleida hi participaran amb un programa en directe.

Ràdio en directe a la plaça Sant Joan de Lleida

La cèntrica plaça de Sant Joan de la capital del Segrià es convertirà durant 12 hores en un estudi de ràdio per on passaran les emissores més destacades de Lleida i també algunes d'abast local que no ens hem volgut perdre aquesta commemoració. La plaça reservarà un espai amb cadires per tal que els vianants que ho desitgin puguin gaudir de la ràdio en directe en qualsevol moment del dia.

La commemoració del Dia Mundial de la Ràdio organitzada pel Col·legi de Periodistes de Lleida compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Lleida, l'Ajuntament de Tàrrega, la Universitat de Lleida, l'Hotel Senator Condes, el restaurant El Mirador dels Camps Elisis, Boí-Tahull i Centres de Rentat Ckyel.

Entre totes les emissores participants, l'espai preparat des de Ràdio les Borges es podrà escoltar a la plaça Sant Joan de Lleida entre les 17.30 i les 18 hores. A més, per commemorar l'efemèride, sonaran falques a les vies habituals de l'emissora i també s'hi podrà escoltar l'espai especial amb què participarem a aquest Dia Mundial de la Ràdio a Lleida.

L'edició de l'any passat del Dia Mundial de la Ràdio a Lleida.
La graella de programació prevista per la jornada.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa