Les nostres notí­cies

  Dilluns, 25 de setembre de 2017

L'Escola Comarcal de Futbol les Garrigues i Ràdio les Borges signen un conveni de col·laboració

D'aquesta manera, ambdues entitats volen promocionar la seva activitat de manera conjunta

L'Escola Comarcal de Futbol les Garrigues i Ràdio les Borges vam signar la setmana passada un conveni de col·laboració que permetrà que les dues entitats es promocionin i donin a conèixer les activitats i continguts l'una de l'altra.

Després de diverses reunions entre ambdues parts, el passat dimarts, el president de l'Escola, Josep Balcells, i el coordinador de Ràdio les Borges, Jordi Mir, van firmar el document que estableix la col·laboració de les dues entitats a través d'accions i continguts que s'han anat preparant en un seguit de trobades prèvies a la signatura d'aquest conveni.

Entre altres, Ràdio les Borges oferirà diversos continguts referents a l'activitat de l'Escola, tant a la seva programació com a les xarxes socials, fet que permetrà que les famílies dels esportistes de l'escola puguin conèixer més tot el que s'hi treballa i, per altra banda, l'emissora tindrà continguts en què participaran membres de la mateixa escola.

Per altra part, l'emissora serà patrocinadora de l'Escola Comarcal de Futbol, figurant als seus espais publicitaris i de patrocini. Segons els representants de les dues entitats "ens agrada dur a terme iniciatives com aquestes perquè vinculen dos col·lectius d'un àmbit diferent, però que establint sinergies, en podem sortir beneficiats tots dos".

Aquest conveni, que d'entrada té una validesa d'un any, permetrà que les entitats signants gaudeixin de diferents canals i accions per donar a conèixer la seva tasca i, segons ha indicat el president de l'Escola, Josep Balcells, "esperem que ens permeti donar a conèixer més la nostra feina i, a poc a poc, anant-lo implementant amb diversos continguts com entrevistes, vídeos o jornades de formació que duguem a terme a l'Escola". 

Balcells i Mir signant el conveni de col·laboració.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa