Les nostres notí­cies

  Divendres, 8 de febrer de 2019

El Col·legi de Periodistes de Lleida commemora, per quart any consecutiu, el Dia Mundial de la Ràdio

Ràdio les Borges participem, amb 13 emissores més de la demarcació, en aquesta jornada, que enguany du per lema 'Diàleg, Tolerància i Pau'

El Col·legi de Periodistes de Catalunya-Demarcació de Lleida celebra per quart any consecutiu el Dia Mundial de la Ràdio a Lleida, el proper dimecres, 13 de febrer, amb 12 hores de ràdio en directe. Catorze emissores de la demarcació, RNE, Catalunya Ràdio, Cadena COPE, Cadena SER, Onda Cero, UA1 Lleida, Emun, Alpicat Ràdio, Ràdio Balaguer, Ràdio Ponent, Ràdio Rosselló, Ràdio Tàrrega, Ràdio La Seu i nosaltres, Ràdio les Borges, emetran part de la seva programació des de la Sala Alfred Perenya de l'Ajuntament de Lleida.

Per aquesta jornada es comptarà amb la participació dels alumnes de Comunicació i Periodisme Audiovisuals de la Universitat de Lleida, així com l'alumnat del Grau de vídeo, discjòquei i so de l'Institut La Caparrella.

La Sala Alfred Perenya acollirà els diferents programes de les 14 emissores lleidatanes i als oients que s'acostin a viure l'experiència de la ràdio en directe. Cada emissora comptarà amb una franja horària per emetre el seu directe o programa en diferit des de les 8 del matí fins les 20 hores del vespre.

La diada, organitzada pel Col·legi de Periodistes de Lleida, compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Lleida, la Universitat de Lleida i l'Hotel Acta Rambla. El tema que protagonitza enguany el dia de la ràdio segons la UNESCO és 'Diàleg, Tolerància i Pau', que té com objectiu obrir una plataforma per al diàleg i debat democràtic sobre temes d'actualitat, com per exemple la migració o la violència contra les dones.

La ràdio és una plataforma sòlida que pot contribuir  sensibilitzar i difondre perspectives positives com la tolerància, superar les diferències per reunir a les persones en torn a aconseguir objectius comuns com el dret a l'educació i la salut per a tothom.

14 emissores commemoraran a Lleida el Dia Mundial de la Ràdio.

  Pujar

  • Ràdio Les Borges 107.1FM Ajuntament de les Borges Blanques

Fem xarxa